top of page

Heemvaert organiseert een
uitvaart om te herinneren

Wat te doen bij overlijden

1

Er is geen haast. Neem na het moment van overlijden gerust de tijd om bij te komen van wat er gebeurd is en nog even samen te zijn. Een moment van bezinning samen met andere nabestaanden voordat er van alles geregeld moet worden.

2

Bel de huisarts. Wanneer jullie eraan toe zijn, bel je met de huisarts. Deze komt langs om het overlijden vast te stellen.

3

Neem contact op met een uitvaartbegeleider. Ongeacht of en waar er een uitvaartverzekering is afgesloten, je bent vrij om de uitvaart zelf vorm te geven of je bij te laten staan door een uitvaartbegeleider. Bel 023-2078050 ik help graag.

Heemvaert-kosten-bij-overlijden.jpg

Wat zijn de kosten voor een uitvaart door Heemvaert?

De kosten van de uitvaart zijn volledig afhankelijk van de keuzes die jullie maken. Ik vind het belangrijk om hierin open en eerlijk met jullie te communiceren. Zo krijgen jullie inzage van alle inkoopfacturen van bijvoorbeeld de locatie en de catering, maar ook van de rouwauto en de kist die jullie hebben gekozen. Ik reken hier geen marges op, jullie betalen mij enkel voor mijn begeleiding.

Als er van te voren een budget vaststaat gaan we samen aan de slag om binnen dat budget de best passende uitvaart vorm te geven. Ook als jullie dierbare een uitvaartverzekering had kan ik de uitvaart voor jullie organiseren. De verzekering is immers verplicht om het verzekerde bedrag aan jullie uit te keren, ik kan dit samen met de verzekeraar voor jullie in orde maken. 

Waarom Heemvaert?

Heemvaert is actief in Noord en Zuid-Holland. Samen met onze klanten creëren we een onvergetelijke uitvaart ceremonie.  Als uitvaartadviseur staan we naast jullie, denken mee, adviseren en organiseren alles wat nodig is.

 

Zo ontstaat een unieke en onvergetelijke uitvaartceremonie. Of het nu een kleine of grootse bijeenkomst wordt. 

Er moeten heel wat beslissingen worden genomen. Het is prettig om stapsgewijs te werk te gaan, daar kan ik bij adviseren. Soms ben ik op de achtergrond en wanneer nuttig of nodig draag ik ideeën aan. Samen organiseren we een unieke uitvaart waarbij jullie zo veel zelf doen als past.

 

Graag geef ik duiding aan de gebruiken en rituelen die er zijn, juist dat biedt ruimte om ervan af te wijken of deze te omarmen.

Marsha Brink, jullie adviseur

Vanuit mijn eigen ervaring en mijn drive om de wereld een beetje mooier te maken ben ik gestart met Heemvaert uitvaart advies en organisatie. In een korte tijd achter elkaar ben ik mijn ouders en schoonouders verloren. Onze ervaringen met de uitvaart ondernemers waren soms fantastisch goed en soms bar slecht. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid naar deze branche, er ontstond een enorme drive om hier waarde te gaan toevoegen, voor mensen die in de laatste levensfase gekomen zijn, voor nabestaanden en hun families.

 

heemvaert-20230112_274.jpg
bottom of page