BureauAPS_Heemvaert_015.jpg

Dit is Heemvaert

Heemvaert is de unieke uitvaartondernemer in regio Heemstede. Samen creëren we een uitvaart die meer dan recht doet aan het leven van de overledene. Als uitvaartbegeleider sta ik naast jullie, denk mee, adviseer en regel alles wat nodig is. Zo ontstaat een unieke en onvergetelijke uitvaartceremonie. Of het nu een kleine of grootse bijeenkomst wordt.

Over Marsha

Vol trots kijk ik terug op de uitvaart die ik samen met mijn broer heb geregeld voor mijn eigen moeder. Het is nu een herinnering aan mooie dag, het geeft me troost en houvast, we hebben haar leven geëerd. Op die manier afscheid nemen van iemand die je lief had gun ik anderen ook. Dat geeft troost en houvast in een periode van rouw en nu nog steeds. Ik weet hoe belangrijk het is als je weet dat een uitvaartbegeleider er echt voor je is.

BureauAPS_Heemvaert_032.jpg

De cirkel is rond

Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De naam Heemvaert staat wat mij betreft symbool voor heem, Heemstede, huis, thuis en Vaert gaat over op weg zijn vertrek, uitvaart. Bij Heemvaert voelt sterven als thuiskomen. Samen maken we de cirkel van het leven rond.   

Duurzaam waar mogelijk

Graag laat ik de wereld net even een beetje mooier achter. Daarom vind ik duurzaam ondernemen belangrijk. Voor mijn eigen inkoop genieten duurzame opties de voorkeur. En graag informeer ik nabestaanden over de duurzame opties in uitvaartland; het gebruik van seizoensbloemen, een ‘living cocoon’ als duurzame optie voor de uitvaartkist, het rouwvervoer kan elektrisch of met een bakfiets. Ik ken vele interessante opties voor een groene uitvaart.

“Ik wil een bijdrage leveren aan de vernieuwing die de uitvaartwereld momenteel doormaakt. Zodat nabestaanden, net als ik, met genoegen en trots terugkijken op een uitvaart die ze zelf hebben vormgegeven. Een uitvaart die het leven van de overledene eer aan doet en nabestaanden helpt in hun rouwproces. Dat gun ik iedereen.”