top of page
Beeld aangepast logo.jpg

Uitvaartadvies
&
organisatie

Heemvaert is actief in randstad en daarbuiten.  

Samen met onze klanten creëren we een onvergetelijke uitvaart ceremonie.  Als uitvaartadviseur staan we naast jullie, denken mee, adviseren en organiseren alles wat nodig is.

 

Zo ontstaat een unieke uitvaartceremonie die men zich zeker zal herinneren.

Over Marsha

Vanuit mijn eigen ervaring en mijn drive om de wereld een beetje mooier te maken ben ik gestart met Heemvaert uitvaart advies en organisatie. In een korte tijd achter elkaar ben ik mijn ouders en schoonouders verloren. Onze ervaringen met de uitvaart ondernemers waren soms fantastisch goed en soms bar slecht. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid naar deze branche, er ontstond een enorme drive om hier waarde te gaan toevoegen, voor mensen die in de laatste levensfase gekomen zijn, voor nabestaanden en hun families.

 

Vol trots kijk ik terug op de uitvaarten die ik heb georganiseerd ook voor mijn ouders. Hoe gek het ook klinkt; ik kijk met een goed gevoel terug op de uitvaart van mijn moeder. Het is een herinnering aan een mooie dag, we hebben haar en ons gezinsleven eer aan gedaan. Zo afscheid nemen dat gun ik iedereen. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is als je weet én voelt dat een uitvaartbegeleider echt naast je staat. Dat mogen families nu ook van mij verwachten. 

BureauAPS_Heemvaert_032.jpg

De cirkel rond maken

De naam Heemvaert is een samenvoeging van de twee woorden Heem (Heemstede, huis, thuis) en Vaert, het gaat over op weg zijn, over vertrekken over een uitvaart.

Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat weet iedereen en toch is het soms een lastig gespreksonderwerp. Wij zetten ons in voor een open gesprek over de dood. Samen maken we de cirkel van het leven rond.   

Duurzaam waar mogelijk

Graag laten we de wereld net even een beetje mooier achter. Daarom ondernemen wij zo duurzaam mogelijk. Voor onze eigen inkoop genieten duurzame opties de voorkeur.

We werken graag samen met locale leveranciers, zo verminderen we CO2 uitstoot van transport en vergroten we onze regionale betrokkenheid. Wij kennen vele interessante mogelijkheden om een uitvaart iets duurzamer te maken.

Over Heemvaert

Vanuit onze eigen ervaringen met verlies en de dood en onze gedrevenheid om de wereld een beetje mooier te maken werken wij Roos Beijers en Marsha Brink samen in Heemvaert uitvaartadvies en organisatie.

 

Onze ideeën over hoe we een uitvaart organiseren, hoe we met families om willen gaan en over de vernieuwing in het vak liggen heel dicht bij elkaar. We kiezen er bewust voor om ‘uitvaartadviseur’ te zijn. We willen families, die ons de organisatie van een uitvaart toevertrouwen, adviseren en onze kennis met hen delen. Zij bepalen uiteindelijk hoe het zal gaan. We hebben beide een enorme drive om elke uitvaart er een te laten zijn die men herinnert.

 

Aanvullende expertises

Roos brengt belangrijke ervaring in over hoe jongeren omgaan met het verlies en de dood. Marsha vult dat aan met een stevige basis als (uitvaart)ondernemer. Zo kunnen we onze relaties rekenen op onze creativiteit, vernieuwende ideeën en sterke netwerk van kwaliteitsleveranciers. We kennen veel locaties waar we welkom zijn om een uitvaart te organiseren. We hebben goede contacten met bijzondere, veelal lokale leveranciers van uitvaartproducten. Wat de wens van de familie ook is, wij gaan er voor om dat te realiseren.

 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. 023-2078050

Samen blog.jpg
bottom of page