top of page
  • Foto van schrijverRoos Beijers

Niet alleen in Heemstede, door heel Nederland.


Bij Heemvaert uitvaartadvies en organisatie zijn we trots op onze fijne werkplek in Heemstede. Wij zijn gevestigd in het hart van Heemstede. We werken vanuit de serre bij Batifol op de binnenweg 140, Heemstede. Voor ons fijn werkplek en prettige ruimte om gasten te ontvangen voor een open gesprek over, sterven en de uitvaart maar ook voor de uitvaart of condoleance zelf een stijlvolle locatie.


We organiseren ook uitvaarten buiten Heemstede.

Waar je ook woont in Nederland of daarbuiten, ongeacht of en waar je verzekerd bent, helpen wij graag. We werken vanuit de overtuiging dat de laatste groet eer doet aan het leven van de overledene, zo creëren we een onvergetelijke uitvaart op welke locatie dan ook.


Heemvaert uitvaartadvies & organisatie...? Wie organiseert dan de uitvaart...? 

Soms krijgen we de vraag wat onze dienstverlening precies inhoudt, adviseren wij alleen of organiseren wij ook de uitvaart? Zijn jullie uitvaartbegeleiders of uitvaartverzorgers?


Wij adviseren én organiseren is ons antwoord.

Tikje eigenwijs als we zijn, vinden wij dat de termen advies & organisatie het beste bij ons passen. De zorg voor de overledene laten we graag over aan onze collega Dennis Schutter. Hij is ontzettend goed in de zorg voor overledenen en doet dat met veel compassie.


Wij worden in gezet daar waar we nodig zijn, we adviseren over de keuzes die gemaakt kunnen worden én we organiseren de gehele uitvaart van A tot Z indien wenselijk. We hebben een groot en bijzonder netwerk, van leveranciers die schoonheid toevoegen aan de uitvaart, die producten maken vanuit hun hart en hun ziel in de ontwerpen leggen. Kom binnenkort eens terug op deze website om de pagina Partners te bekijken. We helpen graag bij het maken van keuzes over de uitvaartdiensten en producten die je nodig hebt. Wij zijn er voor jullie in de dagen naar de uitvaart toe, op de dag van de uitvaart zelf en ook daarna.


Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat weet iedereen en toch is het soms een lastig gespreksonderwerp. We delen onze kennis en ervaring graag, heb je vragen of onzekerheden rondom overlijden, een uitvaart en rouw, wees welkom, we helpen graag.


Iedere dinsdag en donderdagochtend 10.00 - 13.00 uur zijn we bij Batifol in de serre. Loop gerust eens binnen voor een koffie en een fijn gesprek.


Batifol X Heemvaert in de serre

Binnenweg 140 ~ HeemstedeSamengevat dit is wat we dagelijks met veel passie doen:

  • Uitvaartadvies:

Persoonlijk advies, we helpen bij het maken van de keuzes voor een uniek afscheid. We bieden ondersteuning bij elke stap van het proces, van het adviseren over de passende uitvaartlocatie tot het samen creëren van de gepersonaliseerde wade of uitvaartkist. 


  • Uitvaartorganisatie:

Volledige organisatie van de uitvaart, inclusief administratieve taken, logistieke ondersteuning, styling en coördinatie van de uitvaartceremonie. Wij zorgen ervoor dat alles verloopt zoals besproken, zodat je zelf in de dagen tot de uitvaart de rust voelt om te doen wat het beste voelt voor jou en jouw omgeving.  


  • Nazorg:

Na de uitvaart evalueren wij graag de bijzondere tijd die we samen hebben doorgebracht. Om onze dienstverlenging steeds weer te kunnen verbeteren en om nog te ondersteunen waar nodig. Ook na de uitvaart zijn we er voor jullie, inclusief hulp bij administratieve afwikkeling, rouwverwerking en eventuele boedelzorg waar nodig. 


Is onze locatie niet in de buurt of wil je liever dat we bij jou langs komen? Dan doen wij dat graag.  Bel of mail ons, dan maken wij graag een afspraak. 


Info@heemvaert.nl - 023-2078050Comments


bottom of page