top of page
BureauAPS_Heemvaert_049.jpg

Een unieke laatste groet

Een uitvaart organiseren wanneer iemand die je lief had net is overleden, hoe pak je dat aan? Het begint allemaal met ruimte laten voor emoties en rustig nadenken over het vormgeven van de komende dagen.

 

Als uitvaartadviseur staan we naast jullie, samen creëren we het mooist denkbare afscheid, een laatste groet ter ere van een uniek persoon. We dragen opties aan en helpen keuzes te maken die aansluiten bij jullie wensen. Er is volop ruimte om zelf dingen te doen, dat helpt in de eerste fases van rouw. Uiteraard organiseren we alles dat nodig is van de laatste verzorging tot het thuiskomen na de uitvaart.

BureauAPS_Heemvaert_019.jpg
BureauAPS_Heemvaert_003.jpg

Het eren van een uniek leven

Samen creëren we een uitvaartceremonie die past bij het leven van de overledene. Met oprechte interesse luisteren we en zo ontvouwt zich het verhaal dat eer doet aan het leven van de overledene.

 

Om te laten zien wie iemand was gebruiken we unieke en persoonlijke details. Van specifieke teksten tot persoonlijke items, kleuren, bloemen, foto’s en muziek. We gaan op zoek naar de kenmerkende dingen die zo ‘eigen’ zijn. Dat kan ook de locatie voor de uitvaart zijn. Een uitvaart ceremonie hoeft niet gehouden we worden in een uitvaartcentrum. Steeds vaker wordt gekozen voor een plek die voor de overledene speciaal was. Of dat nu een uitvaart in de eigen tuin, condoleance op de boot of een uitvaartwandeling is: samen maken we de uitvaart echt persoonlijk en zorgen we ervoor dat er een waardevolle herinnering kan ontstaan.

BureauAPS_Heemvaert_048.jpg
BureauAPS_Heemvaert_005.jpg
BureauAPS_Heemvaert_009.jpg
BureauAPS_Heemvaert_031.jpg

Laatste momenten fotografie door Nienke Koedijk

Een dierbare herinnering

Elk leven is eindig, liefde blijft en herinneringen aan die liefde ook. Als familie- en afscheidsfotograaf kan ik jou en je dierbaren steunen bij het proces van afscheid met prachtige foto’s van de liefde en steun in de laatste fase van iemands leven en bij de uitvaart van je geliefde.

Laatste Momenten Fotografie

Tijdens deze fotosessie kom je nog een keer samen met degene waarvan je binnenkort afscheid moet nemen en geniet je intens van elkaar. Een fotosessie waarin vaak samen gelachen wordt, maar waarin ook ruimte is voor alle andere emoties. Een Laatste Moment fotosessie kan heel steunend zijn om een afscheid goed te kunnen verwerken, omdat jullie liefde voor elkaar en connectie met elkaar op een prachtige en pure manier worden vastgelegd. De foto’s en jullie familieverhaal zullen troost en steun bieden als jouw dierbare er niet meer is. Het hangt volledig van jou en je dierbaren af hoe we deze sessie invullen. We kunnen thuis een mooie herinnering creëren, of op een plek die favoriet voor jullie is. Zolang jullie maar ontspannen kunnen genieten van jullie samenzijn.

Afscheidsfotografie

Nadat jouw dierbare is overleden kom je vaak in een snelstroom terecht waarin je een zo mooi mogelijk afscheid wil organiseren die bij je geliefde past. Tijdens de uitvaart zelf hou je in de gaten of alles goed loopt naast dat je jezelf de ruimte geeft om afscheid te nemen. Het is een emotioneel zware dag die vaak in een soort roes verloopt. Afscheidsfotografie kan voor jou die belangrijke dag vastleggen op een emotionele en liefdevolle manier, zodat jij na het afscheid kan terugkijken op de prachtige ceremonie waarin jouw dierbare geëerd werd. Als afscheidsfotograaf fotografeer ik uiteraard de gehele ceremonie, maar concentreer ik me ook op de kleine, maar ontzettend belangrijke gebaren van liefde en connectie. Zodat jij een herinnering in handen krijgt waar je steun uit kan halen en waarin de liefde voor de overledene overduidelijk naar voren komt.

Wil je meer weten of informeren wat Nienke voor jou en je naasten kan betekenen? Via deze link kom je op haar website, bij de laatste momenten fotografie. Hier zie je foto's van de laatste stranddag met mijn moeder, een week later is ze overleden. Deze foto's zijn zo waardevol, een prachtig vastgelegde herinnering aan een intens mooie dag.

 

Nienke is per mail bereikbaar via info@nienkekoedijk.com en telefonisch via: 06-14119828.

Een open gesprek over je eigen uitvaart

Het geeft veel rust om al voor het overlijden je uitvaartwensen vast te leggen. Wil je je eigen wensen met een uitvaartadviseur bespreken?

 

Graag gaan we hierover met je in gesprek, zodat je de regie in eigen hand houdt en toekomstige nabestaanden een leidraad hebben voor het vormgeven van je afscheid.

 

We bespreken dit globaal of heel gedetailleerd, jouw wensen staan hierbij centraal en vormen de basis bij het organiseren van je uitvaart. De wijze waarop we afscheid willen nemen is voor iedereen anders.  

BureauAPS_Heemvaert_045.jpg
bottom of page