BureauAPS_Heemvaert_049.jpg

Een unieke laatste groet

Een uitvaart organiseren wanneer iemand die je lief had net is overleden, hoe pak je dat aan? Het begint allemaal met ruimte laten voor emoties en rustig nadenken over het vormgeven van de komende dagen. Als uitvaartbegeleider ga ik samen met jullie aan de slag voor de organisatie van het mooist denkbare afscheid. Een laatste groet ter ere van een uniek persoon. Ik help jullie met het maken van de keuzes die aansluiten bij jullie wensen en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van de laatste verzorging tot het thuiskomen na de uitvaart.

BureauAPS_Heemvaert_019.jpg
BureauAPS_Heemvaert_003.jpg

Het eren van een uniek leven

Samen stellen we een uitvaartceremonie samen die past bij het leven van de overledene. Om te laten zien wie iemand was gebruiken we subtiele en heel persoonlijke details. Van specifieke teksten tot persoonlijke items, kleuren, bloemen, foto’s en muziek. We gaan op zoek naar de kenmerkende dingen die zo ‘eigen’ zijn. Dat kan ook de locatie voor de uitvaart zijn. Een plek die voor de overledene speciaal was. Of dat nu een uitvaart in de eigen tuin, condoleance op de boot of een uitvaartwandeling is: dit zijn de dingen die een uitvaart echt persoonlijk maken en ervoor zorgen dat er een waardevolle herinnering ontstaat.

BureauAPS_Heemvaert_048.jpg
BureauAPS_Heemvaert_005.jpg
BureauAPS_Heemvaert_009.jpg
BureauAPS_Heemvaert_031.jpg

De laatste dagen en uitvaart vastleggen op beeld

Heemvaert werkt samen met Nienke Koedijk. Zij is gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Het visueel maken van de laatste momenten samen is een bijzondere manier om deze voor altijd te koesteren. Niet alleen direct na het overlijden maar ook met volgende generaties. Een fotoreportage wordt een dierbare herinnering waarbij momenten van liefde, troost en warmte op beeld staan. Het zijn de kleine en soms onzichtbare gebaren die tijdens het laatste afscheid een grootse indruk maken.

Een open gesprek over je eigen uitvaart

Het geeft veel rust om al voor het overlijden je uitvaartwensen vast te leggen. Wil je je eigen wensen met een uitvaartadviseur bespreken? Ik ga hierover graag met je in gesprek, zodat je de regie in eigen hand houdt en toekomstige nabestaanden een leidraad hebben voor het vormgeven van je afscheid. We bespreken dit globaal of heel gedetailleerd, jouw wensen staan hierbij centraal en vormen de basis bij het regelen van je uitvaart. De wijze waarop we afscheid willen nemen is voor iedereen anders. Er is tegenwoordig veel mogelijk.

BureauAPS_Heemvaert_045.jpg