Heemvaert

Uitvaartkosten bij Heemvaert

Elk leven is uniek en zo is ook elke uitvaart uniek. De uitvaartkosten hangen af van jullie wensen en keuzes. Ongeacht of je verzekerd bent, welke verzekering je hebt en waar je verzekerd bent, ik kan jullie helpen met het verzorgen van de uitvaart. Transparantie vind ik ontzettend belangrijk. Ik blijf graag onafhankelijk en reken daarom geen courtage op nota’s van derden. Een veelgehoorde vraag is wat kost een uitvaart? Dat is voor iedereen verschillend. De totale kosten van een uitvaart lopen uiteen vanaf € 6.500,- tot … "the sky is the limit".

Kosten van derden, gebaseerd op de keuzes van de familie

Voor iedere uitvaart werk ik samen met verschillende partijen, hun facturen komen op de eindfactuur die jullie van mij ontvangen. Denk hierbij aan de kosten voor thuis opbaren of in een rouwcentrum, een basis of een design grafkist, cremeren of begraven, catering, soort rouwvervoer, bloemen, live stream, fotoreportage et cetera. Eventuele additionele services (kok aan huis, boodschappenmand, hulp in rouwverwerking, huis uitruimen, verkopen) voor na de uitvaart neem ik optioneel in het overzicht op. Jullie kunnen hier later altijd nog over beslissen. Zodra de meeste keuzes gemaakt zijn, maak ik een kostenindicatie.

Heemvaert | Loop Living Cocoon

Fee voor de organisatie en uitvoering van de uitvaart

  • Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, kom ik naar jullie toe (dag of nacht)

  • Tot en met de dag van de uitvaart hebben wij dagelijks contact

  • Regelmatige controle van de overledene

  • Aangifte in de plaats van overlijden + akte van overlijden

  • Advies bij en organiseren van het persoonlijke ontwerp van de rouwkaart

  • Druk klaar aanleveren van de rouwkaart bij de drukker

  • Advies en organisatie tot en met de dag van de uitvaart

Tijdens de week van de uitvaart sta ik jullie op persoonlijke, adviserende en organiserende wijze bij en ben ik 24/7 bereikbaar. Mijn werk voer ik uit voor een vaste fee van € 2.750,-. Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, buiten een straal van 20 km vanaf Heemstede, kan een aanvullende fee begroot worden i.v.m. kosten voor extra reis en tijd. We bespreken dit altijd vooraf.

Voor ieder budget

​Voor ieder budget kan een persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit om het passend te maken binnen jullie budget. Ik denk graag mee, samen komen we eruit.

Transparantie over de kosten

Het is mijn missie om bij te dragen aan transparantie in de uitvaartbranche, dat doe ik onder andere op de manier waarop we met alle kosten omgaan, jullie kunnen altijd facturen van derden inzien. Zo komen jullie niet voor verassingen achteraf te staan. Ik heb geen enkel financieel belang bij de keuzes die gemaakt worden.

Wil je weten wat een uitvaart op basis van jouw wensen kost?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kostenindicatie. Na het bespreken van jullie wensen ontvangen jullie een financieel overzicht van de kosten van de uitvaart. Hierin zijn alle kosten voor de uitvaart transparant opgenomen.