top of page
Heemvaert

Transparantie

Elk leven is uniek en zo is ook elke uitvaart uniek. De uitvaartkosten hangen af van jullie wensen en keuzes. Ongeacht of je verzekerd bent, welke verzekering je hebt en waar je verzekerd bent, wij kunnen jullie helpen met het verzorgen van de uitvaart. Transparantie vinden we ontzettend belangrijk.

 

In ons werk zijn we onafhankelijk van leveranciers, kunnen met iedereen werken en bereken geen winstmarge door op de nota’s van leveranciers. 

Uniek leven, unieke uitvaart, unieke uitvaartkosten

De uitvaartkosten hangen af van de unieke wensen en keuzes die gemaakt worden bij het vormgeven van de uitvaart. Sommige mensen hebben een uitvaart verzekering anderen niet. Welke verzekering je ook hebt of niet, wij kunnen jullie altijd adviseren, jullie bepalen vervolgens of wij de uitvaart mogen organiseren.

 

Samenwerken met Heemvaert geeft een aantal voordelen:

  • Je bent niet gebonden aan een standaard uitvaart pakket of vaste leveranciers.

         Jullie kiezen  de services en producten die passen bij jullie uitvaart. We hebben geen enkel financieel belang           bij  de keuzes die gemaakt worden.

  • Transparantie vinden we ontzettend belangrijk, gemaakte kosten worden zonder winstopslag doorberekend.

  • De uitvaartverzekering is verplicht om het bedrag waarvoor je verzekerd bent uit te keren.

         De uitkering van de polis kunnen wij uiteraard ook voor jullie regelen.

         Dus waar je ook verzekerd bent, jij bepaalt zelf wie en hoe de uitvaart wordt georganiseerd.

 

Kies je er voor om met ons samen te werken?

Dan kies je voor hoge kwaliteit van dienstverlening, onze werkwijze is persoonlijk en we leveren altijd maatwerk, we kijken niet op een uurtje, zijn flexibel en altijd transparant over de kosten.

Heemvaert | Loop Living Cocoon

Heemvaert dienstverlenging fee

We zijn transparant over de kosten, werken niet met een winstopslag op de facturen van de leveranciers, onze relaties kunnen de  facturen van ingekochte goederen en diensten altijd inzien. Wij rekenen een vaste fee voor onze dienstverlening.

 

Wat mogen jullie van ons verwachten?

We hebben direct en persoonlijk contact, jullie hebben Marsha of Roos als vaste contactpersoon. Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, komt een van ons naar jullie toe. We bespreken dan de eerste zaken die georganiseerd moeten worden, zoals de laatste verzorging en de wijze en locatie van opbaren. Tot en met de dag van de uitvaart hebben wij dagelijks contact. We verzorgen de regelmatig een controle van de overledene, de aangifte van overlijden en zorg voor de akte van overlijden. Daarnaast adviseren we jullie bij ontwerpen van de rouwkaart en zorgen we voor het drukken daarvan.

Tijdens de week van de uitvaart zijn we er voor jullie op persoonlijke, adviserende en organiserende wijze zijn we 24/7 bereikbaar.

 

Onze dienstverlening bieden we aan voor een vaste fee van € 2.750,-.

Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, buiten een straal van 50 km vanaf Heemstede, kan een aanvullende fee begroot worden i.v.m. kosten voor extra reis en tijd. We bespreken dit altijd vooraf.

Voor ieder budget

​Voor ieder budget kan een persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit om het passend te maken binnen jullie budget. We denken graag mee, samen komen we eruit. 

Heemvaert

Wil je weten wat een uitvaart op basis van jouw wensen kost?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kostenindicatie. Na het bespreken van jullie wensen ontvangen jullie een financieel overzicht van de kosten van de uitvaart. Hierin zijn alle kosten voor de uitvaart transparant opgenomen.

bottom of page