top of page
Heemvaert

Transparantie

Elk leven is uniek en zo is ook elke uitvaart uniek. De uitvaartkosten hangen af van jullie wensen en keuzes. Ongeacht of je verzekerd bent, welke verzekering je hebt en waar je verzekerd bent, wij kunnen jullie helpen met het verzorgen van de uitvaart.

 

Transparantie vinden we ontzettend belangrijk. 

Wij werken onafhankelijk van onze leveranciers, werken met iedereen samen en bereken geen winstmarge door op de nota’s van leveranciers. 

Samenwerken met Heemvaert heeft een aantal voordelen:

  • Altijd een bekend gezicht, Roos en Marsha werken samen aan de organisatie van jullie uitvaart.

  • Wij werken met elke leverancier er is bij ons geen standaardpakket, we organiseren de uitvaart zoals jullie wensen.

  • Jullie kiezen  de services en producten die passen bij jullie uitvaart. We hebben geen enkel financieel belang bij  de keuzes die gemaakt worden.

  • Transparantie vinden we ontzettend belangrijk, gemaakte kosten worden zonder winstopslag doorberekend.

  • Heb je een uitvaartverzekering dan kunnen wij de uitkering van de polis voor jullie regelen. Waar je ook verzekerd bent, jij bepaalt zelf wie en hoe de uitvaart wordt georganiseerd.

  • Binnen 24 uur na een eerste gesprek ontvangen jullie een begroting voor de kosten van de uitvaart.

 

Kies je voor een samenwerking met Heemvaert?

Dan kies je voor hoge kwaliteit van dienstverlening, een persoonlijke werkwijze, altijd maatwerk, we kijken niet op een uurtje, zijn flexibel en altijd transparant over de kosten.

Heemvaert | Loop Living Cocoon

Wat mag je van ons verwachten?

We hebben direct en persoonlijk contact, jullie hebben Marsha of Roos als vaste contactpersoon. Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, komt een van ons naar jullie toe. We bespreken dan de eerste zaken die georganiseerd moeten worden, zoals de laatste verzorging en de wijze en locatie van opbaren. Tot en met de dag van de uitvaart hebben wij dagelijks contact. We verzorgen de regelmatig een controle van de overledene, de aangifte van overlijden en zorg voor de akte van overlijden. Daarnaast adviseren we jullie bij ontwerpen van de rouwkaart en zorgen we voor het drukken daarvan.

Tijdens de week van de uitvaart zijn we er voor jullie op persoonlijke, adviserende en organiserende wijze zijn we 24/7 bereikbaar.

 

Onze dienstverlening bieden we aan voor een vaste fee van € 2.950,-.

 

Aanvullende kosten kunnen in rekening gebracht worden bij speciale wensen zoals een bijzondere locatie, uitvaart organisatie buiten een straal van 50 km van Heemstede, de inzet van assistentie op de dag van de uitvaart en uitvaartstyling.

 

We bespreken dit altijd vooraf.

Voor ieder budget

​Voor ieder budget kan een persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit om het passend te maken binnen jullie budget. We denken graag mee, samen komen we eruit. 

Heemvaert

Wil je weten wat een uitvaart op basis van jouw wensen kost?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kostenindicatie. Na het bespreken van jullie wensen ontvangen jullie een financieel overzicht van de kosten van de uitvaart. Hierin zijn alle kosten voor de uitvaart transparant opgenomen.

bottom of page