top of page
Heemvaert

Transparantie

Elk leven is uniek en zo is ook elke uitvaart uniek. De uitvaartkosten hangen af van jullie wensen en keuzes. Ongeacht of je verzekerd bent, welke verzekering je hebt en waar je verzekerd bent, ik kan jullie helpen met het verzorgen van de uitvaart. Transparantie vind ik ontzettend belangrijk.

 

Ik blijf graag onafhankelijk en bereken daarom geen winstmarge door op de nota’s van leveranciers. 

Uniek leven, unieke uitvaart, unieke uitvaartkosten

De uitvaartkosten hangen af van de unieke wensen en keuzes die gemaakt worden bij het vormgeven van de uitvaart. Sommige mensen hebben een uitvaart verzekering anderen niet. Welke verzekering je ook hebt of niet, ik kan jullie altijd adviseren, jullie bepalen vervolgens of ik de uitvaart mag organiseren.

 

Samenwerken met Heemvaert geeft een aantal voordelen:

  • Je bent niet gebonden aan een standaard uitvaart pakket of vaste leveranciers.

         Jullie kiezen  de services en producten die passen bij jullie uitvaart. Ik heb geen enkel financieel belang bij               de keuzes die gemaakt worden.

  • Transparantie vind ik ontzettend belangrijk, gemaakte kosten worden zonder winstopslag doorberekend.

  • De uitvaartverzekering is verplicht om het bedrag waarvoor je verzekerd bent uit te keren.

         De uitkering van de polis kan ik uiteraard ook voor jullie regelen.

         Dus waar je ook verzekerd bent, jij bepaalt zelf wie en hoe de uitvaart wordt georganiseerd.

 

Kies je er voor om met mij samen te werken?

Dan kies je voor hoge kwaliteit van dienstverlening, mijn werkwijze is persoonlijk en ik lever maatwerk, ik kijk niet op een uurtje, ben flexibel en altijd transparant over de kosten.

Heemvaert | Loop Living Cocoon

Heemvaert dienstverlenging fee

Ik ben transparant over de kosten, werk niet met een winstopslag op de facturen van de leveranciers, de facturen kunnen mijn opdrachtgevers altijd inzien. Verder reken ik een vaste fee voor de services die ik verleen en de tijd die ik aan jullie uitvaart besteed.

 

Wat mogen jullie van mij verwachten?

We hebben direct en persoonlijk contact, jullie hebben mij als vaste contactpersoon. Nadat de arts het overlijden heeft vastgesteld, kom ik naar jullie toe. We bespreken dan de eerste zaken die georganiseerd moeten worden, zoals de laatste verzorging en de wijze en locatie van opbaren. Tot en met de dag van de uitvaart hebben wij dagelijks contact. Ik verzorg de regelmatig een controle van de overledene, de aangifte van overlijden en zorg voor de akte van overlijden. Daarnaast adviseer ik jullie bij ontwerpen van de rouwkaart en zorg dat die gedrukt wordt.

 

Tijdens de week van de uitvaart ben ik er voor jullie op persoonlijke, adviserende en organiserende wijze ik ben 24/7 bereikbaar.

 

Mijn werk voer ik uit voor een vaste fee van € 2.750,-.

Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, buiten een straal van 50 km vanaf Heemstede, kan een aanvullende fee begroot worden i.v.m. kosten voor extra reis en tijd. We bespreken dit altijd vooraf.

Voor ieder budget

​Voor ieder budget kan een persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit om het passend te maken binnen jullie budget. Ik denk graag mee, samen komen we eruit. 

Heemvaert

Wil je weten wat een uitvaart op basis van jouw wensen kost?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kostenindicatie. Na het bespreken van jullie wensen ontvangen jullie een financieel overzicht van de kosten van de uitvaart. Hierin zijn alle kosten voor de uitvaart transparant opgenomen.

bottom of page