top of page
Over Heemvaert

Wat kost een uitvaart?

Kosten hangen samen met de keuzes die gemaakt worden

Elk leven is uniek, samen zorgen wij voor een onvergetelijke uitvaart. Om een idee van de kosten te krijgen geef ik een voorbeeld voor een uitvaart bij Crematorium Westerveld:

  • Kosten crematie tussen € 1.000,- en 1.500,-

  • Kosten begraven tussen € 1.400,- en € 2.000,-

  • Uitvaartkist baar of wade tussen vanaf € 300,- tot ruim € 3.000,-

Hier komen nog kosten bij voor verzorging, op baring en vervoer van overledene, afscheidsmoment, condoleance, (live) muziek of  performance, bloemen, vervoer, drukwerk etc.

 

Transparant en eenvoudig

Wij zijn transparant over de kosten, werken niet met een winstopslag op de facturen van de leveranciers, de facturen van leveranciers kunnen onze klanten altijd inzien. Voor onze dienstverlening rekenen we een vaste fee (€ 2.950,-) voor de services die we verlenen en de tijd die aan jullie uitvaart besteed wordt.

Uitnodiging voor een gesprek

Graag eens vrijblijvend in gesprek? Laat uw mail adres achter dan ontvangt u meer informatie over onze werkwijze.  Wilt u liever dat ik u bel, laat dan uw telefoon nummer achter.

Wat te doen bij overlijden

Er is geen haast.

Neem na het moment van overlijden tijd om bij te komen van wat er gebeurd is en nog even samen te zijn. Een moment van bezinning samen met andere nabestaanden voordat er van alles geregeld ‘moet’ worden.

 

Bel de huisarts.

Wanneer jullie eraan toe zijn, bel je met de huisarts, die komt langs om het overlijden vast te stellen.

 

Neem contact op met Heemvaert.

Ongeacht of en waar er een uitvaartverzekering is afgesloten, je bent vrij om de uitvaart zelf vorm te geven en of je bij te laten staan door ons.

Heemvaert
Heemvaert

Samen organiseren we een uitvaart om te herinneren

Vanuit de overtuiging dat die laatste groet eer doet aan het leven creëren we een onvergetelijke uitvaart ceremonie.

Heemvaert adviseert en begeleidt nabestaanden op unieke wijze,

met veel ruimte voor eigen inbreng en oog voor detail.

Altijd eigen keuzes, los van je verzekering, als je die hebt

Ongeacht of en waar er een uitvaartverzekering is afgesloten, je bent vrij om de uitvaart zelf vorm te geven of je bij te laten staan door Heemvaert. Uiteraard maken jullie zelf de keuzes voor producten en diensten die je wil inzetten voor de uitvaart.

 

Voor ieder budget een onvergetelijke uitvaart

Samen kijken we naar jullie wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit om het passend te maken binnen een kleiner budget. Nog steeds creëren we samen een  uitvaart om te herinneren. Ik denk graag mee, samen komen we eruit. 

bottom of page