top of page
  • Foto van schrijverMarsha Brink

Samen

Roos Beijers en Marsha Brink gaan samenwerken om je zo met nog meer creativiteit bij te staan.


Samen maken we uitvaarten mooier

Tijdens de opleiding tot uitvaartbegeleider ontmoetten we elkaar, direct merkten we dat we een ‘klik’ hadden. Onze ideeën over hoe je een uitvaart organiseert, hoe je met families om wil gaan en de vernieuwing in het vak liggen heel dicht bij elkaar. We kiezen er bewust voor om ‘uitvaartadviseur’ te zijn. We willen families die ons de organisatie van een uitvaart toevertrouwen adviseren en onze kennis en ervaringen met hen delen. Zij bepalen uiteindelijk hoe het zal gaan. We hebben beide een enorme drive om elke uitvaart er één te laten zijn die men zich herinnert.


Aanvullende expertises

Roos brengt bijzondere ervaring in over hoe jongeren omgaan met het verlies en de dood. Marsha vult dat aan met een stevige basis als (uitvaart)ondernemer. Samen brengen we het sterke concept van Heemvaert uitvaartadvies en organisatie verder. We hebben beide, los van elkaar, diverse ervaringen opgedaan in de uitvaartbranche, die krachten bundelen we nu. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk en fijn om een collega te hebben. Zeker in ons vak is het belangrijk om te kunnen sparren, je ervaringen te delen, want die zijn soms echt heel intens.


Samenwerken is beter

Onze samenwerking brengt het beste qua creativiteit, vernieuwende ideeën en we hebben een sterk netwerk van kwaliteitsleveranciers om ons heen. We kennen veel locaties waar we welkom zijn om een uitvaart te organiseren. We hebben goede contacten met bijzondere, veelal lokale leveranciers van uitvaartproducten. Wat de wens van de familie ook is, wij gaan er voor om dat te realiseren.Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak: 023-2078050


Comments


bottom of page